Dare to create

Hey you!


Mit navn er Sidsel og jeg lancerede Saisall i februar 2019, men har været undervejs meget længere. Jeg har lavet smykker i 5 år, og har virkelig fundet det jeg brænder mest for at kreere, nemlig en masse små farvebomber! Jeg er så lykkelig over den glæde, jeg kan sprede ud til verdenen i form af farverige og modige smykker.

I 2016 lavede jeg mest sølv og forgyldte smykker da jeg havde en lille buissnes i 3 år under navnet SidselKirstine. Jeg fik idéen til smykker i pleksiglas på et julemarked, hvor jeg så en kvinde der lavede smykker i spejl og ridsede mønstre i det. Derfra gik tanken på at lave mere farverige smykker end bare guld og sølv, så som smykker i pleksiglas og neon akryl. 
Den ene idé tog den anden, og 2 år senere lancerede jeg Saisall <3 


Kreationerne er af laserskåret akryl og plexiglas i alle mulige farver og mønstre.
Jeg har en dygtige partner som skærer kreationerne til mig, da hun har en laserskære og ved lige hvordan sådan en skal styres. I fremtiden håber jeg på at kunne have mit eget lille værksted måske med plads til en laserskære!

De sølv og forgyldte smykker er fra en forhandler i København og er bly- og nikkelfri. 

Er du til farver, former og power, så er Saisall uden tvivl dit nye farverige smykke univers!

Smykkerne skaber glæde, når man tager dem på, og fylder hverdagen med power og farver. Øreringe er statement kreationer som fanger øjet, og det kræver mod at tage sådan et par farve bomber på! Øreringene kan enten matches med en farverig garderobe eller pifte et smart sort outfit op!  Der er ingen grænser for hvad fremtiden bringer, og det er virkelig kun fantasien der sætter grænser hos Saisall <3

Følg med i mit univers på Instagram: @saisall_ hvor du finder mange forskellige smykker lavet i glimmer, spejl og plexiglas med alverdens farver og former.

Mange hilsner 

Sidsel 

#daretowear
#mysaisall

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2019 by Saisall. Proudly created with Wix.com