top of page

Dare to create

Hey you!


Mit navn er Sidsel og jeg lancerede Saisall i februar 2019! Jeg har lavet smykker i over 5 år, og har virkelig fundet det jeg brænder mest for at kreere. Jeg er så lykkelig over den glæde, jeg kan sprede ud til verdenen i form af farverige og modige smykker.

Er du til farver, former og power, så er Saisall uden tvivl dit nye smykke univers!

Smykkerne skaber virkelig glæde, når man tager dem på, og er statement kreationer som fanger øjet, og det kan kræve mod at tage så farverige smykker på! Smykkerne kan enten matches med en farverig garderobe eller pifte et smart sort outfit op!  

I 2016 lavede jeg mest sølv og forgyldte smykker igennem min lille buissnes jeg havde i 3 år under navnet SidselKirstine. Jeg fik idéen til smykker i pleksiglas på et julemarked, hvor jeg så en kvinde der lavede smykker ud af sit spejl og ridsede mønstre i det. Derfra gik tanken på at lave mere farverige smykker end bare guld og sølv.
Den ene idé tog den anden, og 2 år senere lancerede jeg Saisall <3 


Kreationerne er af laserskåret akryl og plexiglas i forskellige farver og mønstre.
Jeg har en dygtige partner som skærer kreationerne til mig, da hun har en laserskære og ved lige hvordan sådan en skal styres. I fremtiden håber jeg på at kunne have mit eget lille værksted måske med plads til min egen laserskære.
De sølv og forgyldte smykker er fra en forhandler på Østerbro. 


Derudover er det kun mig der arbejder i min lille "one woman buisness" <3
Derfor er det små kollektioner der udkommer og når ordre skal sendes ud kan der nogle gange gå en extra dag, da jeg lige skal kunne følge med ; )
Jeg kan godt lide idéen om at det kun er mig der står for det hele og både har roller som fotograf, designer, bogholder, revisor, sociale medier "expert" og webside specialist på en og samme gang!
Jeg har lært så meget af at starte og køre min egen virksomhed og der er stadig mange ting jeg skal lære og have styr på.  Men det er lige præcis det der er min yndlings rejse!
Tak fordi i vil være med på den og gør det hele muligt! <3 

Følg med i mit univers på Instagram: @saisall_ hvor du finder smykker lavet i glimmer, spejl, perler, guld, sølv og plexiglas i alverdens farver og former.​​

Mange hilsner 

Sidsel 

#daretowear
#mysaisall

Nu er det på tide at præsentere mig selv
IMG_6565.jpg
Mine værdier er at smykkerne skal skabe
image2.jpeg
bottom of page